Noterade du att vi säljer bilvårdsprodukter?

Produkter säljs på plats i lokalen.


Autorange Bug Remover

 

Användningsområde

Autorange Bug Remover används för att lösa upp och ta bort insektsfläckar på bilens alla utvändiga ytor.

Autorange Wheel Cleaner

 

Användningsområde

Autorange Wheel Cleaner rengör alla typer av fälgar. Produkten avlägsnar snabbt och effektivt svår smuts som sot, bromsdamm och missfärgningar från vägsalt.

Autorange Banana Wax

 

Användningsområde

Autorange Banana Wax är ett extremt lättarbetad polymervax. Ger en skyddande och vattenavvisande yta med lyster och glans. Formula som gör det lätt att torka av vaxrester från plast- och gummidetaljer. Fungerar på både solid- och metalliclacker.

Autorange Window Cleaner

 

Användningsområde

Autorange Window Cleaner är ett effektivt glasputsmedel. Avlägsnar effektivt besvärlig smuts, trafikfilm, fingeravtryck, tobaksfläckar och insekter. Lämnar efter sig en skinande blank yta utan ränder. Fungerar utmärkt för rengöring av bilens rutor, hemmets fönster och speglar och alla övriga glasdetaljer som behöver rengöras och putsas.

Autorange Hard Wax

 

Användningsområde

Autorange Hardwax är ett mycket lättarbetat bilvax av mycket hög kvalitet. Produkten fungerar utmärkt för alla typer av lacker, både solida och metallic. En hård långtidsskyddande yta erhålles. Ytan får lyster och är vattenavvisande samt blir extra motståndskraftig mot angrepp från biltvättkemikalier och väder och vind. Vaxet fungerar även utmärkt som skydd på andra ytor som diskbänkar och polerade möbler.

Autorange Hydro Wax

 

Användningsområde

Autorange Hydrowax är ett unikt högglansmedel med god hållbarhet. Används på våta fordon efter tvätt. Ger vacker lyster och glans åt bilens utvändiga lack-, plast- och gummiytor.

Autorange Paint Cleaner

 

Användningsområde

Autorange Paint Cleaner är ett fingradigt lackrengöringsmedel med hög effekt som användes före vaxning. Produkten avlägsnar effektivt oxidation, repor och fläckar. Fungerar på både solidlacker och metalliclacker. Fungerar även utmärkt för polering av fritidsbåtar, husvagnar och dylikt.

Autorange Cream Polish

 

Användningsområde

Autorange Cream Polish är en dubbelverkande och samtidigt mycket lättarbetad bilpolish. Produkten är speciellt framtagen för svagt oxiderade billacker där den förnyar och skyddar lacken samt ger en högblank och vattenavvisande yta med hållbarhet. Fungerar på både solidlacker och metalliclacker.

Copyright 2012 © Bogebilvård